Grafisch ontwerp & fotografie van Jolien Käller

voor een logo, complete huisstijl, brochures, flyers, posters en kaarten


Huisstijl ontwerp

Een huisstijl die de visie en identiteit van uw bedrijf krachtig en prikkelend visualiseert. Dat bespreek ik graag met u. Zo'n eerste contact is natuurlijk vrijblijvend en kosteloos. Samen met u zoek ik naar een passende vorm die de doelgroep prikkelt en in beweging zet. Een huisstijl is zoveel meer dan een paar mooie plaatjes!

Briefing

Om een beeld te kunnen vormen van uw wensen, het bedrijf, uw visie en doelgroep begin ik eerst met een briefing. Dit is een gesprek waarin we alles over uw bedrijf en visie tot in de puntjes bespreken.

Het plan

Na de briefing ontvangt u een ontwerpplan. Dit is een stappenplan voor het ontwerp. Alles wat we besproken hebben over bedrijf, wensen, doelgroep en visie staat er in. Het plan geeft houvast bij het ontwerpproces.

het Ontwerp

Na goedkeuring van het ontwerpplan werk ik drie weloverwogen ontwerpen uit waaruit u kunt kiezen.


Brochure en flyer ontwerp

Ik fotografeer, ontwerp én verzorg de drukwerkvoorbereiding van folders en flyers. Een brochure of flyer is nog steeds een perfecte en betaalbare manier om uw onderneming, product of dienst onder de aandacht te brengen. Om op te vallen, en niet gelijk bij het oud-papier te belanden, is het belangrijk dat uw brochure of flyer uw doelgroep aanspreekt en niet alleen mooi is. Ik beschik over een portfolio vol interessante fotoshoot-locaties om uw producten extra goed uit de verf te laten komen. Neem contact met mij op voor een indrukwekkende folder of flyer en win klanten!

icoon uitgevouwen folder icoon folder voorkant icoon open folder